Înapoi

Pentru vizualizarea documentelor trebuie să aveţi instalat Adobe Reader®, pe care îl puteţi descărca aici:

Acte necesare

 

Descarcă Formular
SERVICIUL PUBLIC LOCAL COMUNITAR DE EVIDENŢĂ A PERSOANELOR PLOIEŞTI

    Conform prevederilor legale, în oricare din următoarele cazuri, expirarea termenului de valabilitate al actului de identitate, modificarea datelor de stare civilă,anularea actului de identitate,schimbarea sexului sau a fizionomiei, cetăţenii trebuie să se prezinte,  la Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor pentru a solicita eliberarea unui nou act de identitate.

    În eventualitatea descărcării de pe internet, formularul de cerere va fi tipărit în format A4, iar cele două pagini trebuie să se regăsească pe aceeaşi foaie (faţă-verso). Cererile pot fi completate olograf sau prin alte sisteme de tehnoredactare, cu excepţia rubricii destinată semnăturii, care trebuie completată numai olograf (de mână).

    Puteţi descărca modelul formularului prin care solicitaţi eliberarea cărţii de identitate, alături de actele necesare din această pagină. Pentru aceasta, apăsaţi pe butonul din dreapta al mouse-ului şi alegeţi opţiunea "Save Target As..."

 

Timp de completare: 3 min

   ELIBERAREA CĂRŢII DE IDENTITATE LA  EXPIRAREA TERMENULUI  DE  VALABILITATE, MODIFICAREA DATELOR DE STARE CIVILĂ, ANULAREA DOCUMENTULUI,SCHIMBAREA SEXULUI SAU A FIZIONOMIEI