În luna noiembrie a aceluiasi an apare primul numar al Buletinului Parohial Cu noi este Dumnezeu, din care, pâna astazi, au aparut peste 100 de numere.
În mai 1993 se constituie pe lânga parohie asociatia filantropica Fapta crestina. Urmeaza o îndelungata perioada de eforturi sustinute pentru construirea edificiului de cult, timp în care slujbele s-au savârsit într-o simpla baraca de metal, improvizata ca biserica.
În septembrie 1998 se constituie corul parohiei.
În luna ianuarie 1999 se organizeaza biblioteca parohiala, care cuprinde în prezent peste 500 de volume teologice. În iunie 1999 încep lucrarile de pictura sub îndrumarea pictorului bisericesc Ioan Morosanu. Data de 3 octombrie 1999 ramâne memorabila: sfintirea bisericii de catre un sobor de preoti condus de însusi Prea Fericitul Parinte Patriarh Teoctist si hirotonirea unui nou slujitor al bisericii: diaconul Claudiu Bazavan. Cu aceasta ocazie se inaugureaza prima expozitie de flori si de goblenuri. În luna decembrie corul parohial înregistreaza prima sa caseta audio, intitulata Album de colinde. În vara anului 2000, prin mijlocirea monahiilor Taisia si Glicheria de la manastirea Tiganesti, bisericii îi sunt daruite fragmente din moastele Sfântului Ierarh Spiridon al Trimitundei.
În luna noiembrie 2001 gradinita nr. 36, situata în imediata vecinatate primeste numele Sfântului Mucenic Mina, al doilea hram al Bisericii. În decembrie 2001 este data în folosinta Casa Parohiala. Pe 5 decembrie 2002 se deschide expozitia cu caracter permanent consacrata sculptorului si omului de cultura Nicolae Kruch.
În prezent se continua pictura interioara si se executa lucrari de finisare exterioara.
Într-o lume tot mai nepasatoare fata de valorile spirituale, pentru care Dumnezeu are din ce în ce mai putina relevanta, exista înca insule de spiritualitate autentica în care se cultiva o vocatie inerenta firii umane: nevoia de a-l cauta pe Dumnezeu si fericirea de a-l fi gasit. |