MUNICIPIUL PLOIESTI
Untitled Document
Sliderman.js - Examples - Created by Devtrix.net
Municipiul Ploiesti
 
 
 
 
 
 
NU RĂZBOIULUI!
DA PĂCII!
Primăria Municipiului Ploiești 
este întotdeauna
alături de cei
aflați în nevoie!
Video...AICI
 
 
 
 
 
 
 
 
Anunt public privind
prezentarea Studiului
si Planului Integrat de
calitate a aerului...detalii
Studiul de calitate
a aerului...AICI
Planul integrat de
calitate a aerului...AICI
 
 
 
 
 
 
 
Municipiul Ploiesti
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ARHIVA COMUNICATE PRESA
 
 
PROGRAM ZILNIC DE
ACTIVITATE AL DIRECȚIEI
TEHNIC-INVESTIȚII
 
 
 
 

Avand in vedere campania de contactare, informare si selectare a persoanelor care pot face parte din Corpul expertilor electorali demarata de catre Autoritatea Electorala Permanenta, Primaria municipiului Ploiesti anunta persoanele interesate ca pot depune o cerere in acest sens la sediul Autorității Electorale Permanente- Biroul Județean Prahova  camera 625, etajul 6 din Palatul Administrativ. Cererea trebuie insotita de o copie a actului de identitate si o copie a actului de studii.

Conform art. 16 alin. (3) din Legea nr. 208/ 2015, admiterea in Corpul expertilor electorali se face pe baza avizului favorabil acordat de Autoritatea Electorala Permanenta pentru activitatea anterioara ca presedinte al biroului electoral al sectiei de votare sau loctiitor al acestuia (model cerere aici) , precum si pe baza de examen (model cerere aici).   

Persoanele care vor fi admise in Corpul expertilor electorali vor participa la programe de instruire organizate si sustinute de catre Autoritatea Electorala Permanenta, potrivit prevederilor art. 103 alin. (1) lit. m din Legea nr. 208/ 215.

Desemnarea presedintilor birourilor electorale ale sectiilor de votare si a loctiitorilor acestora se va face in sedinta publica, prin tragere la sorti computerizata dintre persoanele inscrise in Corpul expertilor electorali de catre Autoritatea Electorala Permanenta.

Mai multe informatii puteti gasi aici sau pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente.

 

 

 

Untitled Document
Untitled Document
© 2009 Primaria Municipiului Ploiesti - Site realizat de Serviciul Informatica al Primariei Municipiului Ploiesti si intretinut de Serviciul Informatica si Serviciul Relatii Publice
Site-ul contine fisiere PDF, care pot fi citite cu Adobe Reader
http://www.ploiesti.ro