MUNICIPIUL PLOIESTI
Untitled Document
   
Untitled Document

 

 

 

 

Municipiul Ploiesti
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Municipiul Ploiesti
 
PROGRAM ZILNIC DE
ACTIVITATE AL DIRECTIEI
TEHNIC-INVESTITII
 
 
 
 
Arhiva comunicate presa
 
 
 
 
 
 
 
Untitled Document
 
 
 

 

 

Avand in vedere campania de contactare, informare si selectare a persoanelor care pot face parte din Corpul expertilor electorali demarata de catre Autoritatea Electorala Permanenta, Primaria municipiului Ploiesti anunta persoanele interesate ca pot depune o cerere in acest sens la camera 315, etajul 3 din Palatul Administrativ, intre orele 10.00 – 14.00, de luni pana joi. Termenul de depunere este pana la 18.12.2015. Cererea trebuie insotita de o copie a actului de identitate si o copie a actului de studii.

Conform art. 16 alin. (3) din Legea nr. 208/ 2015, admiterea in Corpul expertilor electorali se face pe baza avizului favorabil acordat de Autoritatea Electorala Permanenta pentru activitatea anterioara ca presedinte al biroului electoral al sectiei de votare sau loctiitor al acestuia (model cerere aici) , precum si pe baza de examen (model cerere aici).   

Persoanele care vor fi admise in Corpul expertilor electorali vor participa la programe de instruire organizate si sustinute de catre Autoritatea Electorala Permanenta, potrivit prevederilor art. 103 alin. (1) lit. m din Legea nr. 208/ 215.

Desemnarea presedintilor birourilor electorale ale sectiilor de votare si a loctiitorilor acestora se va face in sedinta publica, prin tragere la sorti computerizata dintre persoanele inscrise in Corpul expertilor electorali de catre Autoritatea Electorala Permanenta.

Mai multe informatii puteti gasi aici sau pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente.

 

 

27 noiembrie 2015 , ora 08.55

Untitled Document
Untitled Document
© 2009 Primaria Municipiului Ploiesti - Site realizat de Serviciul Informatica al Primariei Municipiului Ploiesti si intretinut de Serviciul Informatica si Serviciul Relatii Publice
Site-ul contine fisiere PDF, care pot fi citite cu Adobe Reader
http://www.ploiesti.ro