MUNICIPIUL PLOIESTI
Untitled Document
   
Untitled Document

 

 

 

 

Municipiul Ploiesti
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Program audiente:

Pentru ca o persoana sa poata fi inclusa in programul de audiente, aceasta trebuie sa depuna o cerere la Registratura Primariei in care sa precizeze motivul solicitarii audientei, numele, adresa si telefonul.

De asemenea, puteti adresa online o cerere de audienta, completand formularul de mai jos (completarea campului cu numarul de telefon este obligatorie pentru a putea fi contactati).


Solicitantul primeste raspuns din partea Primariei sau este invitat la audienta. Pentru detalii suplimentare cetatenii pot suna la numarul de telefon 0244/595989.

 
Untitled Document

CERERE DE INSCRIERE IN AUDIENTA

Primar
Viceprimar
Administrator public
Secretar
Directia
   

solicit programarea in audienta.

Campurile marcate cu * (subsemnatul, domiciliul, telefon mobil, email, motivele acordarii audientei) sunt obligatorii.

Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

Sunt de acord cu transmiterea informatiilor si documentelor, inclusiv date cu caracter personal necesare indeplinirii atributiilor si obligatiilor legale de autoritate publica locala.
   
Consimt ca datele cu caracter personal sa fie stocate pe perioada necesara efectuarii tuturor demersurilor intreprinse pentru solutionarea solicitarilor sau pentru indeplinirea atributiilor si obligatiilor legale de autoritate publica locala, dupa care vor fi arhivate potrivit legislatiei aplicabile, cunoscand ca pot reveni oricand asupra consimtamantului acordat prin prezenta.
   
Consimt ca datele cu caracter personal sa fie prelucrate pentru executarea unui contract la care sunt parte sau pentru a face demersuri la cererea mea inainte de incheierea unui contract, cunoscand ca pot reveni oricand asupra consimtamantului acordat prin prezenta.
   

Consimt ca datele cu caracter personal sa fie prelucrate in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine Municipiului Ploiesti, cunoscand ca pot reveni oricand asupra consimtamantului acordat prin prezenta.

   

Consimt ca datele cu caracter personal sa fie prelucrate pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau care rezulta din exercitarea autoritatii publice Municipiul Ploiesti, cunoscand ca pot reveni oricand asupra consimtamantului acordat prin prezenta.

   

Sunt de acord cu prelucrarea ulterioara a datelor cu caracter personal in scopuri statistice si de cercetare.

   
Doresc sa primesc pe adresa de e-mail materiale de informare si promovare cu privire la activitatea institutiei.
   
Nefurnizarea datelor de identificare (in special nume, prenume si adresa de domiciliu/resedinta conduce la clasarea solicitarii ca anonima.

Municipiul Ploiesti
 
PROGRAM ZILNIC DE
ACTIVITATE AL DIRECTIEI
TEHNIC-INVESTITII
 
 
 
 
Arhiva comunicate presa
 
 
 
 
 
 
 
Untitled Document
 
 
 

 

 

Untitled Document
Untitled Document
© 2009 Primaria Municipiului Ploiesti - Site realizat de Serviciul Informatica al Primariei Municipiului Ploiesti si intretinut de Serviciul Informatica si Serviciul Relatii Publice
Site-ul contine fisiere PDF, care pot fi citite cu Adobe Reader
http://www.ploiesti.ro