MUNICIPIUL PLOIESTI
Untitled Document
Sliderman.js - Examples - Created by Devtrix.net
MUNICIPALITATEA PLOIESTEANA
Piata Eroilor nr.1A
ZIUA CULTURII NATIONALE
TIRUL LUI MOS CRACIUN
1 DECEMBRIE 2020
1 DECEMBRIE 2020
1 DECEMBRIE 2020
DESCHIDEREA OFICIALA A ILUMINATULUI PUBLIC ORNAMENTAL DE SARBATORI 2020
DESCHIDEREA OFICIALA A ILUMINATULUI PUBLIC ORNAMENTAL DE SARBATORI 2020
DESCHIDEREA OFICIALA A ILUMINATULUI PUBLIC ORNAMENTAL DE SARBATORI 2020
DESCHIDEREA OFICIALA A ILUMINATULUI PUBLIC ORNAMENTAL DE SARBATORI 2020
HALELE CENTRALE
Str. Emile Zola nr.8
OROLOGIUL DIN TURNUL HALELOR CENTRALE
Str. Emile Zola nr.8
PALATUL ADMINISTRATIV
Bulevardul Republicii nr.2-4
PALATUL CULTURII
Str. Erou Calin Catalin nr.1
STATUIA LIBERTATII
Piata Eroilor
NOCTURNA - STATUIA LIBERTATII
Piata Eroilor
CATEDRALA SFANTUL IOAN
Bulevardul Republicii nr.12
BULEVARDUL REPUBLICII
NOCTURNA - BULEVARDUL REPUBLICII
Str. Emile Zola nr.8
PIATA EROILOR
ESPLANADA PALATULUI ADMINISTRATIV
Bulevardul Republicii
ANSAMBLUL MONUMENTAL ION LUCA CARAGIALE
Situat pe esplanada Palatului Administrativ
HOTEL CENTRAL
Bulevardul Republicii nr.1
BUSTUL LUI NICHITA STANESCU
Piata Victoriei, Scuarul Central
COLEGIUL NATIONAL MIHAI VITEAZUL
Bulevardul Independentei nr.8
BUSTUL LUI I.L.CARAGIALE
Bulevardul Independentei nr.13
PANORAMA HALELE CENTRALE - CATEDRALA SFANTUL IOAN
CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE
Bulevardul Republicii nr.2
PARC PLOIESTI VEST
Str. Libertatii
Municipiul Ploiesti
 
Anunt public privind
prezentarea Studiului
si Planului Integrat de
calitate a aerului...detalii
Studiul de calitate
a aerului...AICI
Planul integrat de
calitate a aerului...AICI
 
 
 
 
 
 
 
 
Municipiul Ploiesti
 
 
 
 
 
ARHIVA COMUNICATE PRESA
 
 
PROGRAM ZILNIC DE
ACTIVITATE AL DIRECȚIEI
TEHNIC-INVESTIȚII
 
 
 
 
   
 

Clubul Sportiv Municipal Ploiesti, a fost nfiintat prin Hotarre a Consiliului Local al Municipiului Ploiesti, ca serviciu public de interes local privind promovarea si sustinerea sportului de performanta, ncurajarea sportului de masa n Municipiul Ploiesti cu 3 sectii sportive. Pe parcurs au mai fost infiintate inca 7 sectii sportive:

1. Sectia de handbal feminin - activa;
- Echipa de handbal feminin senioare;
- Echipe de handbal feminin junioare II, III, IV si V;
2. Sectia de fotbal cu Centrul de copii si juniori - activa;
3. Sectia de fotbal de sala;
4. Sectia de volei;
5. Sectia de baschet;
6 Sectia Sportul pentru Toti - activa;
7. Sectia de sah - activa;
8. Sectia de patinaj viteza;
9. Sectia de gimnastica ritmica - activa;
10. Sectia de box.

Sectia de handbal feminin a fost infiintata in 2004 odata cu Clubul Sportiv Municipal Ploiesti. In momentul de fata clubul are o echipa bine consolidata ce activeaza in Campionatul National Divizia A, clasandu-se pe locul I, fiind o candidata favorita la promovarea in Liga Nationala. Obiectivul principal al sectiei in sezonul competitional 2010 2011 este promovarea in Liga Nationala si participarea constant in Campionatul Ligii Nationale, iar in ceea ce privesc junioarele formarea unei piramide care sa furnizeze in mod constant jucatoare de varf pentru echipa de senioare. Ex. Din junioarele I de anul trecut 2 au semnat contract cu CSM ul pentru echipa de senioare, iar 2 au fost imprumutate la HC Activ Ploiesti.

Sectia de fotbal Centrul de copii si juniori, a fost infiintata in 2007 are 8 grupe de copii, iar a 9-a este in formare. Toate grupele activeaza in Campionatele locale si judetene si participa la cupele memoriale organizate de A.J.F. Prahova, obtinand rezultate semnificative. Anul acesta gr. de an 1998 a fost in Croatia la un turneu international unde s-a casat pe locul IV (prima participare de acest gen), iar grupele 2000 si 2002, s-au deplasat in Slovacia unde s-au clasat pe locul III. Varfurile au fost transferate la SC FC Petrolul Ploiesti la echipa de juniori unde joaca in Campionatul Republican, fiind pregatati pentru a juca la echipa de seniori. Prin aceste grupe de copii formam o pepiniera care sa furnizeze constant jucatori de valoare pentru echipa Municipiului Ploiesti FC Petrolul Ploiesti.

Sectia sah infiintata in 2007, avem 30 de copii legitimati, dintre care 3 se remarca in mod deosebit: Sandu Marian Catalin, Herea Sergiu Gabriel, Stoica Eduard Constantin, care s-au calificat pentru Campionatul Mondial din Grecia de la Halkidiki care va avea loc incepand cu 18 octombrie. La Campionatul European organizat in Serbia in iulie 2010 s-a obtinut medalie de bronz. La Campionatul National de la Voineasa 6 medalii (aur, argint, bronz).

Sectia de gimnastica ritmica cea mai tanara sectie infiintata in 2008 au 2 grupe: avansati (20 sportivi) si incepatori (20 sportivi). Competitii la care au participat in acest an: Cupa Primaverii martie organizat in sala de sport Leonard Doroftei, Campionatul National de echipe, individual si ansamblu aprilie organizat tot in sala de sport Leonard Doroftei, Cupa Muresul organizata la Tg.Mures unde au obtinut 13 medalii.

Sectia de patinaj viteza cu cele doua ramuri ale sale:

  1. patinaj viteza long track;
  2. patinaj viteza short track, a fost infiintata inca din anul 2008, dar este functionala din luna august 2011. Desi proaspat infiintata bunele rezultate nu au intarziat sa apara atat la juniori cat si la seniori.

La Campionatul National din anul 2011 s-au obtinut 5 titluri de Campion National, 1 loc, 2 si 3 locuri 3 atat la juniori, copii si la seniori. Demn de remarcat este ca sportivii nostri seniori si juniori sunt si componenti ai lotului national de patinaj viteza si short track.Va prezint mai jos patinatorii care au obtinut cele mai bune performante in sezonul trecut:

C. N. SPRINT SEN.
Loc 1 Anghel Valentin
C. N. SHORT TRACK
Loc 1 - Anghel Stefan
C. N. POLIATLON
Loc 1 - Ion Marian
C.N.JUNIORI Poliatlon
Loc 1 - Oprea Alexandru
C. N. JUNIORI Poliatlon
Loc 2 - Fierar Andreea
C. N. COPII
Loc 3 - Anghel Ramona
C. N. JUNIORI
Loc 3 - Gainusa Ligia
C. N. JUNIORI
Loc 3- Marghisescu Cristian
C. N. COPII
Loc 1- Fierar Adrian

Sectia Patinaj viteza din cadrul C.S.M. Ploiesti se afla pe locul III din clasamentul general pe cluburi din tara. 

Speram ca acest debut sa fie suficient de atragator si incurajator pentru cei care iubesc patinajul si doresc sa ne fie suporteri sau de ce nu?! viitorii sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Ploiesti. Sunteti oricand bineveniti in Parcul Tineretului la pista de role unde ne puteti urmarii antrenamentele, concursurile, atunci cand va fi cazul, si unde puteti primi informatii despre incitanta, pasionanta si minunata lume a patinajului viteza. Si pentru ca vorbim de patinaj viteza trebuie .......sa va grabiti!!!

Galerie foto...AICI

Bazin Vega primit in administrare incepand cu luna septembrie, s-a reusit o igienizare minima (inlocuit conducta de incalzire, tabla din tribune, gradenele, cusete, lavoare, s-au montat usi de termopan). Prin Directia Tehnic Investitii din cadrul Primariei Ploiesti urmeaza a se demara procedura pentru intocmirea unui Studiu de Fezabilitate si a expertizei Tehnice a cladirii pentru realizarea lucrarilor de Consolidare si Modernizare. S-au incheiat contracte cu scoliile care au clase vocationale cu specific innot din Ploiesti (Scoala de Arte si Meserii Toma Caragiu, Scoala Grigore Moisil,Scoala Henri Mathias Berthlot. Avand in vedere ca Clubul Sportiv Municipal Ploiesti promoveaza si sustine sportul de performanta, Comisia de sport a hotarat ca orele de performanta sa nu fie taxate.

Sala Sporturilor Olimpia - primit in administrare incepand cu luna septembrie. S-a procedat la inscrierea in Cartea Funciara a imobilului a Clubului Sportiv Municipal Ploiesti ca administrator in vederea intocmirii documentatiei necesare realizarii proiectului de consolidare, extindere si modernizare. Proiectul va fii executat de Arh.Gheorghe Dumitrescu, anul acesta. Prin Hotarare a Consiliului Local al Municipiului Ploiesti s-a aprobat transmiterea in folosinta gratuita a acestui imobil Companiei Nationale de Investitii pentru realizarea lucrarilor de consolidare, extindere si modernizare prin programul Sali de sport Structuri preluate, pe toata durata investitiei.

Complex Hipodrom primit in administrare incepand cu luna septembrie. Dupa mai bine de 3 ani de pauza Consiliul Local prin Clubul Sportiv Municipal Ploiesti a reluat cursele de trap pe Hipodrom. S-a numit Comisia de omologare a pistei si s-a procedat la omologarea acesteia conform Regulamentului curselor de trap, s-a completat cu nisip.
Dupa rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli au inceput lucrarile de renovare a spatiului aferent birourilor, grupurilor sanitare si a punctului sanitar (achizitionat, montat centrale termice, usi termopan, instalatii sanitare si termice, intrucat la preluarea s-a constat ca cladirile eau fost vandalizate). S-a incercat in repetate randuri contactarea Loteriei Romane, in vederea organizarii pariurilor pentru cursele de trap, dar nu s-a primit nici un raspuns afirmativ.

Sediul Clubului este in Ploiesti str.Milcov nr.1

  Director,
Prof. Paul Augustin IANCU
Tel/fax: 0244/574.699 

       Director adjunct,
     Marian STANESCU

Serviciul Achizitii publice, Investitii, Administrativ
      Sef Serviciu,
 Medi Tania STERE
Tel: 0744.162154 / 0721.419223
Tel/fax: 0344/100.218 

Serviciul Financiar - Contabilitate
     Sef Serviciu,
   Luminita Constanta ALBU
 Tel: 0344/100.217

Compartimentul juridic, resurse umane
Tel: 0726.314523

 

Untitled Document
Untitled Document
© 2009 Primaria Municipiului Ploiesti - Site realizat de Serviciul Informatica al Primariei Municipiului Ploiesti si intretinut de Serviciul Informatica si Serviciul Relatii Publice
Site-ul contine fisiere PDF, care pot fi citite cu Adobe Reader
http://www.ploiesti.ro