MUNICIPIUL PLOIESTI
Untitled Document
Sliderman.js - Examples - Created by Devtrix.net
Municipiul Ploiesti
 
 
 
 
 
 
NU RĂZBOIULUI!
DA PĂCII!
Primăria Municipiului Ploiești 
este întotdeauna
alături de cei
aflați în nevoie!
Video...AICI
 
 
 
 
 
 
 
 
Anunt public privind
prezentarea Studiului
si Planului Integrat de
calitate a aerului...detalii
Studiul de calitate
a aerului...AICI
Planul integrat de
calitate a aerului...AICI
 
 
 
 
 
 
 
Municipiul Ploiesti
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ARHIVA COMUNICATE PRESA
 
 
PROGRAM ZILNIC DE
ACTIVITATE AL DIRECȚIEI
TEHNIC-INVESTIȚII
 
 
 
 
HOTEL PHOENIX
O aparitie noua in orasul Ploiesti, situat pe strada Fat Frumos nr. 15 perpenticular cu "Bulevardul Castanilor" foarte aproape de centrul orasului, dar departe de zgomotul si indiscretia lui, pune la dispozitia dumneavoastra : telefon, Bai cu cabina dus, TV prin cablu, Bai cu jacuzzi, Internet, Uscator par, Aer conditionat, Room service, Minibar, Parcare proprie, Rent a car.

 

 
   

In urma investitiilor realizate, HOTELUL PHOENIX ofera stil, confort, rafinament, eleganta pentru orice anotimp si pentru toate gusturile.

Localizarea excelenta, aproape de centrul orasului, atmosfera calda si serviciile de cea mai inalta calitate fac din HOTELUL PHOENIX destinatia ideala pentru orice sejur de afaceri.

SALA DE MIC DEJUN poate fi transformata in sala de conferinte. Are o capacitate de 40 de locuri , sistem de sonorizare, D.V.D., C.D., retroproiector. Intimitatea ei, asigura intotdeauna succesul intalnirilor de afaceri.

BARUL PHOENIX, cu atmosfera lui calda si confortabila sta la dispozitia dumneavoastra intotdeauna pentru a savura clipe de relaxare sau discutii cu prietenii, ascultand muzica buna.

 
Noi va asteptam cu mult drag, iar pentru orice relatii va rugam sa ne contactati la: TEL/FAX:0344101078 , MOBIL:0746010039, MAIL: hotel.phoenix@yahoo.com
     
 

 

Untitled Document
Untitled Document
© 2009 Primaria Municipiului Ploiesti - Site realizat de Serviciul Informatica al Primariei Municipiului Ploiesti si intretinut de Serviciul Informatica si Serviciul Relatii Publice
Site-ul contine fisiere PDF, care pot fi citite cu Adobe Reader
http://www.ploiesti.ro