SECTIA DE GIMNASTICA RITMICA A CLUBULUI SPORTIV MUNICIPAL PLOIESTI
 
2018
YOG Qualification &Moscow IT
GCP Lisbon IT
4th Aphrodite Cup
8th Torneo Ritmica Guadalajara
 
2017
3rd Aphrodite Cup
16th Irina Deleanu Cup
Campionatele Nationale Copii
Sofia Cup, Bulgaria
Camp. Nationale Juniori Mici
3rd IT Iasi Trophy
CN de Junioare si Senioare
Tart Cup Brno, Cehia
20th Happy Cup IT, Belgia
Cupa Românie & CN Ansambluri
Memorial "AFCordoba" Leon
 
2016
12nd Gracia Fair Cup
2nd Aphrodite Cup
15th Irina Deleanu Cup
IT Sofia, Bulgaria
Campionatele Nationale Copii
European Championships
Camp. Nationale Juniori Mici
2nd IT Iasi Trophy
CN de Junioare si Senioare
Cupa României
19th Happy Cup IT, Belgia
1st DuGym Cup, EAU
Gala Gimnasticii Ritmice
 
2015
19th Rumi i Albena IT
7th Spring Cup IT
Cupa CSM Arad
Campionatele Nationale Copii
3rd MTK Cup Budapesta IT
21st Prize of Queen Margarita
1st IT Iasi Trophy
CN de Junioare si Senioare
18th Happy Cup IT
Cupa României
Cupa Rotary
Gala Gimnasticii Ritmice
 
2014
2nd MTK Cup Debrecen
6th Spring Cup
Campionatele Nationale Copii
Memorial "Gineta Stoenescu"
CN de Junioare si Senioare
Proiectul "Pierre de Coubertin"
Cupa Romaniei si
CN de Ansambluri
Cupa "Mos Craciun"
 
2013
5th Spring Cup
Campionatele Nationale Copii
CN de Junioare si Senioare
Cupa Romaniei si
Cupa Tinere Sperante
19th Queen Margarita Prize
 
2012
Campionatele Nationale Copii
4th Spring Cup
CN de Junioare si Senioare
Cupa României
 
2011
3rd Spring Cup
Campionatele Nationale Copii
2nd Marine Graces
CN de Junioare si Senioare
Cupa României
 
2010
Campionatele Zonale Copii
Campionatele Nationale Copii
CZ de Junioare si Senioare
 

Foto: D.Palhelgy
     
Spring Cup 2013


La invitaţia Federației Romane de Gimnastică Ritmica, cele doua gimnaste legitimate la CSM Ploiesti, componente ale Lotului National, Livia Harcan si Denisa Stoian, alaturi de tanara pretendenta la acest statut, Miruna Ciocîrlan, au  participat la cea de a XV-a editie a Turneului International de Junioare din cadrul evenimentului Grand Prix & Irina Deleanu Cup desfasurat la Bucuresti, in Sala Polivalenta, in perioada 13-15 mai 2016. Competitia a fost organizată de Federatia Romana de Gimnastica Ritmica, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Ministerul Tineretului si Sportului, sub auspiciile Federației Internationale de Gimnastica si ale Uniunii Europene de Gimnastica.

În competiția junioarelor au participat 11 echipe compuse, in total, din 27 de gimnaste din 9 tari: Polonia, Belarus, Rusia, Franta, Romania, Estonia, Finlanda, Israel, si o singura concurenta din Cehia. Belarusul a inscris doua echipe iar Romania trei, reprezentantele CSM Ploiesti concurand ca echipa a treia. De mentionat faptul ca numai cea mai buna performanta a tarilor cu mai multe echipe a intrat in clasament.

A fost un concurs foarte greu, cu echipe formate din gimnaste ale tarilor participante deja selectionate in loturile desemnate pentru Campionatele Europene ce vor avea loc la Holon, in Israel, in luna iunie a acestui an, iar pentru noi, cu miza stabilirii echipei ce va reprezenta Romania la aceasta importanta competitie.

In prima zi a competitiei s-a concurat cu cercul si coarda. Sportivele noastre au obtinut note bune: la coarda, Denisa Stoian 14,450 si Livia Harcan 13,500 iar la cerc Denisa 14,750 iar Livia 14,300 – cele mai bune performante ale lor din acest sezon.

A doua zi s-a concurat cu mingea si maciucile, Denisa obtinand 14,450 la minge si 15,400 la maciuci, prima nota la acest obiect dintre toate prestatiile gimnastelor din Romania, nota care i-a si asigurat un loc in finala. Livia a prezentat o minge bine apreciata de arbitre cu 14,650, cea mai mare obtinuta de ea pana acum, insa la maciuci, emotiile ultimului obiect au impiedicat o executie la posibilitatile ei, obtinand doar 12,200 puncte.
La finalele din ultima zi de concurs au avut drept de participare primele opt gimnaste cu cele mai mari note la fiecare obiect, cate una din fiecare tara. Denisa a concurat in finala la maciuci unde si-a imbunatatit performanta din calificari cu doua zecimi, obtinand 15,600 puncte. Aceasta nota a clasat-o pe locul cinci, dupa gimnastele din Belarus, Rusia, Israel si Cehia si inaintea celor din Polonia, Franta si Estonia. La celelalte obiecte Romania a fost reprezentata, in finale, la coarda si Minge de Denisa Mailat – CS Olimpia Bucuresti si la cerc de Sonia Ichim, de la CSM Arad.

La gala evenimentului CSM Ploiesti a prezentat, Livia Harcan, Denisa Stoian, Miruna Ciocìrlan, Sabina Enache si Anisia Dragan, momente de inalta tinuta artistica apreciate de toti cei prezenti in tribunele Salii Polivalente.

Apreciind performantele Denisei Stoian din cadrul acestui concurs presedinta Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica, Irina Deleanu, a anuntat in direct la TVR2, in timpul galei demonstrative ce a avut loc la incheierea competitiei, calificarea sportivei ploiestene in echipa Romaniei alaturi de Alice David si Denisa Mailat de la CS Olimpia Bucuresti – antrenor Maria Girba si Elena Vlad si Sonia Ichim – antrenata de Daniela Chiriac si Tatiana Novikova.

Antrenoarea Simona Puiu este multumita de rezultatele sportivelor inscrise in concurs dar si de Miruna Ciocirlan, care a participat in afara competitiei - ea neavand inca varsta de juniorat - declarand ca au facut progrese remarcabile de la ultima intrecere la care au participat – Turneul de la Atena, din luna martie, Denisa obtinand un plus de patru puncte iar Livia unul de doua puncte.

Arbitrajul a fost corect, nepărtinitor, fiind format din două brizazi diferite pentru fiecare dintre cele două obiecte  programate în zilele concursului de calificare și de finale. Printre arbitrele competitiei s-au numarat si doua din Romania: Marinela Jipa si Daniela Chiriac. Controlul a fost asigurat de presedinta Comitetului Tehnic pentru Gimnastica Ritmica din cadrul Uniunii Europene de Gimnastica, doamna Heide Bruneder.

Organizarea a fost impecabilă, președinta Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica, doamna Irina Deleanu, demonstrand, inca o data, priceperea in a coordona echipa care sta in spatele organizarii unor astfel de evenimente.

Au mai supervizat acest eveniment dna. Ursula Born, presedinta Comitetului de Organizare a Grand-Prix-urilor din cadrul Uniunii Europene de Gimnastica Ritmica si dl. Morinari Watanabe, membru al Comitetului Executiv al Federatiei Internationale de Gimnastica, candidat, in aceasta toamna, la functia de presedinte al acestei prestigioase institutii ce coordoneaza activitatea internationala de gimnastica.

Costurile de cazare, masa si participare au fost suportate integral de Federatia Romana de Gimnastica Ritmica.


 
SECTIA DE GIMNASTICA RITMICA A CLUBULUI SPORTIV MUNICIPAL PLOIESTI
Foto: D.Palhelgy 
 
 
Rapoarte de activitate
 
SECTIA DE GIMNASTICA RITMICA A CLUBULUI SPORTIV MUNICIPAL PLOIESTI
© 2014 - Gimnastica Ritmica - Clubul Sportiv Municipal Ploiesti - webdesigner Liliana Baescu
despre_noi